Övriga Flocken

Bosse

Sanda Mosses Bosse bor kvar hemma hos oss. Han är en härlig kille som älskar livet och tycker om alla både folk och hundar. Bosse är Viltspår Champion, han är även en duktig apportör både på land och i vatten och gillar verkligen att jobba. På jaktprov har han inte riktigt lyckats så för tillfället blir det jakt och fokus på Fullbruks-grenarna.

Alice

Nattaset Tackar och Bockar "Alice" är vårt senaste tillskott till flocken. Hon är en härlig och vacker setter från Finland. Än så länge har hon ställts ut några gånger med mestadels goda resultat. Det som vi verkligen har märk är hennes otroliga näsa och färdighet i viltspåret. Alice klarade galant Anlagsprovet samt att få ett 1:a pris ökl. Eftersom Engelska Settrar inte kan bli Viltspårs Champion stoppade vi där när hon visat att hon kan. 

Elsa (In memory of)

Kimmax Aika som vi kallar Elsa är en duktig apportör och jakthund dessutom så
har hon även levererat mycket bra resultat i utställningsringen. Engelsk import
med heltyska föräldrar alltid med "en räv bakom örat".

Elsa bor förnärvarande uppe i Stockholm hos ena sonen.

Oscar (In memory of)

Mindenday El Gan Senor eller för enkelhetens skull bara Oscar är från Lancashire i England. Han är en mysgubbe och den vänligaste själ som man kan hitta - tycker såväl djur som människor. Trots en del hälsoproblem så tuffar han bara på och är "Grand Old Man" på vår gård.
Oscar fick somna in 11 år gammal våren -17.

Kalle (In memory of)

Sv Utst Ch Kimmax Caruso som döptes av oss till Kalle var inte precis måttfullheternas man utan allt han gjorde väckte uppmärksamhet. I början därför att han jagade vilt "på egen hand" och senare för att han utvecklades till en fantastisk jakthund och trogen vän. Dessvärre så utmärkte han sig också med att dramatiskt lämna oss på tok för tidigt.

Charlie ( In memory of )

Wansleydale Blaeberry eller Charlie var från Nottingham och skulle ha gjort sig som en karaktär i Walt Disneys filmatisering av Robin Hood. Han hade en komisk ådra inom sig med allehanda mystiska och udda upptåg. Tyvärr så tog diverse sjukdomar honom ifrån oss alltför tidigt.